AnnelienHaverkamp

AnnelienHaverkamp

Ik zing nu 3 jaar klassieke muziek. Volg zangles en doe dat met veel plezier. 2x per jaar mogen we optreden met een nummer wat je zelf uitkiest. Eerder heb ik in een bandje gezongen, maar dat was niet mijn ding. Heb ook meegedaan in een musical genaamd: Ruth. Daar had ik een bijrol voor zowel acteren als zingen. Ik werk in 5 ploegen als chemisch analist, maar probeer mijn vrije tijd zoveel mogelijk te oefenen met zingen.

Song to the moon

Een prachtige aria in het Tsjechisch.

Stanchen Schubert

Hier zing ik samen met iemand de solo partij. Ik zing het eerste gedeelte. De rechtse ben ik. Dit was een hele uitdaging, maar ik ben wel een persoon die solo gericht is.

The Finer Things. Blanche uit Jane Eyre

Een klassieke musical van Jane Eyre. Hier vertolk ik Blanche. Het tegenoverstelde personage van Jane Eyre. Een vrouw met air die graag de man wil veroveren voor alles wat hij bezit.

Wuthering heights van Kate Bush

Dit ben ik met een uitvoering van zangles. Mijn vader vroeg 10 jaar geleden om deze een voor hem te zingen. Dat heb ik gedaan en was super trots. De geluidsopname is met een telefoon gedaan, wat jammer is, maar mijn vader had gelijk over dat het zeker bij mijn stem past.